ua en ru

ЦВК зареєструвала Бадаєва, Поплавського і Круглова народними депутатами України

ЦВК зареєструвала Руслана Бадаєва, Михайла Поплавського та Миколу Круглова нардепами України, які обрані в одномандатних виборчих округах.

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Руслана Бадаєва, Михайла Поплавського та Миколу Круглова народними депутатами України, які обрані в одномандатних виборчих округах. Таке рішення прийнято на сьогоднішньому засіданні комісії, передає кореспондент РБК-Україна.

При цьому заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна не підтримала рішення по Бадаєву і Поплавському, бо вважає, що вибори на виборчих округах, по яких пройшли ці нардепи, відбулися с порушеннями і був підкуп виборців.

Зазначимо, самовисуванець Руслан Бадаєв переміг окрузі №94 (Обухівський та Васильківський райони, Київська область) з 58,25% голосів виборців, Микола Круглов - в окрузі №132 (Первомайськ, Миколаївська область) з 47,85% голосів, Михайло Поплавський - в окрузі №194 (Черкаська область) з 53,54% голосів.

Водночас, 9 січня 2013 р. ЦВК зареєструвала нардепами єдиного кандидата від опозиції Леоніда Даценка (округ № 197, Черкаська область) і самовисуванця Віктора Пилипишина (№ 223, Шевченківський район м. Києва).

Нагадаємо, довибори у Верховну Раду у п'яти одномандатних виборчих округах пройшли 15 грудня 2013 р.