ua en ru

ЦВК зареєструвала Немировського нардепом

ЦВК зареєструвала Немировського нардепом Фото: нардеп Андрій Немировський

Відповідні документи направлено у Раду

Центральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом Андрія Немировського, який сьогодні прийняв присягу у Верховній Раді. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Немировського Андрія Валентиновича, 1983 року народження, який проживає в місті Дніпропетровську, безпартійного, включеного до виборчого списку політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" під № 33", - йдеться в повідомленні.

Після прийняття відповідної постанови та видачі Немировському тимчасового посвідчення нардепа, голова ЦВК Михайло Охендовський заявив, що, відповідно до ч. 7 ст. 101 закону України "Про вибори народних депутатів України", саме з цього моменту виникли юридичні підстави для складання Немировським присяги народного депутата на пленарному засіданні Верховної Ради.

Відповідні документи було направлено в український парламент.

Нагадаємо, раніше заступник голови ЦВК Андрій Магера заявив, що до моменту реєстрації Немировський не є легітимним нардепом.