ua en ru

ЦВК внесла зміни до складу ТВК

Центральна виборча комісія внесла зміни до складу територіальних виборчих комісій. Таке рішення було ухвалене під час засідання ЦВК під головуванням голови комісії Володимира Шаповала, повідомляє прес-служба ЦВК.

Під час засідання комісія розглянула низку особистих заяв про складення повноважень голів територіальних виборчих комісій, їхніх заступників і секретарів ТВК, а також звернень суб'єктів подань кандидатур членів комісій щодо дострокового припинення повноважень членів комісій. За підсумками цього розгляду ЦВК внесла зміни до складу ТВК, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 р. № 355 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя), районних у місті Севастополі виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Зокрема, в восьми регіонах достроково припинено повноваження або звільнено від виконання обов'язків без припинення членства в комісії одного голови ТВК, 3 заступників голів комісій, 4 секретарів ТВК і 6 членів ТВК. Замість вибулих голів, заступників голів і секретарів відповідних комісій призначено нових посадових осіб.