ua en ru

ЦВК затвердила форму бюлетеня на позачергові президентські вибори 2014 р

Центральна виборча комісія (ЦВК) в ході чергового засідання затвердила форму, колір і текст бюлетеня на позачергові президентські вибори 2014 р.

Центральна виборча комісія (ЦВК) в ході чергового засідання затвердила форму, колір і текст бюлетеня на позачергові президентські вибори 2014 р. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

"Встановити, що текст виборчого бюлетеня на позачергових виборах Президента України 2014 для голосування в день виборів друкується державною мовою на одному аркуші розміром 200 на 600 мм охристо-бузкового кольору. З одного боку з використанням спеціальних видимих і невидимих захисних фарб, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, графічних захисних елементів, а також з відміткою номера виборчої дільниці захисною фарбою, що проявляється на звороті бюлетеня", - йдеться в постанові.

Друком документів займеться поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів.

Окремою постановою було затверджено контрольна комісія по виробництву виборчих бюлетенів, в яку увійшли представники кандидатів у Президенти Юлії Тимошенко, Петра Симоненка, Миколи Маломужа, Анатолія Гриценка, Олега Тягнибока і Михайла Добкіна.