ua en ru

ЦВК надала доступ до бази даних новому відділенню ведення Держреєстру виборців

Центральна виборча комісія 4 лютого надала доступ до бази даних нового відділу ведення Державного реєстру виборців.

Центральна виборча комісія 4 лютого надала доступ до бази даних нового відділу ведення Державного реєстру виборців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

ЦВК надала відділенню ведення Державного реєстру виборців, утвореному Чортковським міською радою Тернопільської області, доступ до бази даних Державного реєстру виборців в обсязі та порядку, встановлених законом України "Про Державний реєстр виборців" та постановою Центральної виборчої комісії від 9 квітня 2013 року № 73 "Про Порядок доступу органів ведення та регіональних органів адміністрування Державного реєстру виборців до бази даних Державного реєстру виборців".

"Постановою Верховної Ради України від 19 вересня 2013 року місто Чортків Чортківського району Тернопільської області віднесено до категорії міст обласного значення. Згодом рішенням Чортківської міської ради Тернопільської області був утворений відділ ведення Державного реєстру виборців", - нагадали в прес-службі.

Крім того, комісія постановила внести зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66 "Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі" (із змінами).

Іншою постановою внесено зміни до переліку одномандатних виборчих округів, утворених на постійній основі постановою Центральної виборчої комісії від 28 квітня 2012 року № 82 "Про утворення одномандатних виборчих округів на постійній основі у межах Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя" (із змінами).

Також ЦВК погодила проект наказу Міністерства фінансів України та Міністерства соціальної політики України "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 14 вересня 1999 року № 216/161".
На завершення засідання розглянуто поточне питання функціонування Державного реєстру виборців.