ua en ru

ЦВК поки не зверталася в прокурату, оскільки процес підрахунку голосів на мажоритарних округах не загострювався, - Магера

ЦВК станом на сьогоднішній вечір поки не виконала свою погрозу і не зверталася в правоохоронні органи, оскільки ситуація на столичних мажоритарних округах не загострилася. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера, передає кореспондент РБК-Україна.

"З урахуванням того, що не було таких випадків, які б посилили цю ситуацію, ЦВК не зверталася в правоохоронні органи, але кийок для того і існує, щоб ним бити, якщо буде необхідність. Ми бачимо, що ситуація контрольована, тому засіб впливу такий, як і був - через ЦВК на окружну виборчу комісію і я сподіваюся, що зараз затримки ніякої не буде", - сказав Магера.

Нагадаємо раніше Магера обіцяв, що ЦВК звернеться до прокуратури в разі, якщо зацікавленим особам буде дозволено втручатися в підрахунок голосів на проблемних округах.

Читайте також: Підрахунок голосів на виборах-2012: за підсумками обробки 75,09% бюлетенів, ПР набирає 33%, "Батьківщина" - 23,34% голосів