ua en ru

ЦВК оголосив Олександра Шевченка обраним нардепом по округу №83

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала обраним народним депутатом України по округу №83 в Івано-Франківську директора туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка.

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала обраним народним депутатом України по округу №83 в Івано-Франківську директора туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка. Про це стало відомо на сьогоднішньому засіданні ЦВК, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначимо, безпартійний самовисуванець Олександр Шевченко отримав 43 тис. 592 голоси виборців з 115 тис. 740, що взяли участь у виборах.

Олександр Шевченко народився 8 квітня 1971 року в місті Коломия Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, директор, туристичний комплекс "Буковель", безпартійний, проживає в селі Поляниця міста Яремче Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисуванець.

Нагадаємо, всього кандидатів в нардепи по округу №83 було зареєстровано 13 осіб.

ЦВК призначила проміжні вибори у Раду по одномандатному округу № 83 на 25 травня 2014 р. у зв'язку з достроковим припиненням повноважень обраного в цьому одномандатному виборчому окрузі нардепа Олександра Сича у зв'язку з його призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра України.