ua en ru

Яценюка затримували в аеропорту Женеви за запитом Росії

Яценюка затримували в аеропорту Женеви за запитом Росії Фото: Арсеній Яценюк (facebook.com/yatsenyuk.arseniy)

За 10 хвилин було все з’ясовано і політика пропустили

Колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, який прилетів у Женеву (Швейцарія) з молодшою донькою, затримали на паспортному контролі для перевірки за запитом Росії. Про це повідомила прес-секретар політика Ольга Лаппо у своєму Facebook.

"Арсенія Яценюка, який прилетів у Женеву з молодшою донькою, зупинили на паспортному контролі за запитом Росії - за всім уже відомими абсурдними обвинуваченнями в участі в бойових діях у Чечні. За десять хвилин все з’ясували і пропустили. Попередивши, що аналогічна процедура можлива і під час виліту" - написала вона у соцмережі.

Якими б абсурдними не були обвинувачення російського слідкому, але вони мають реальні наслідки. Арсенія Яценюка, який п...

Опубліковано Ольгою Лаппо 23 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк надав свідчення у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича, що розглядалася в Оболонському районному суді Києва 11 грудня 2017 року. Зокрема Яценюк розповів, що звернення Януковича від 1 березня 2014 року до глави РФ Володимира Путіна з проханням використати збройні сили Росії на території України мало дуже велике значення для Росії, "адже легітимізувало її вторгнення на територію України".