ua en ru

Яценюк заявив про необхідність терміново скликати ситуативну кімнату з безпеки

Яценюк заявив про необхідність терміново скликати ситуативну кімнату з безпеки Фото: Арсеній Яценюк (yatsenyuk.org.ua)

На думку Яценюка, сьогоднішні події треба віднести до найвищого рівня небезпеки

В Україні потрібно терміново скликати ситуативну кімнату з безпеки під головуванням президента України. Про це написав на своїй сторінці у Facebook лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, коментуючи інформацію про загибель співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковника Максима Шаповала в результаті вибуху у Києві та хакерської атаки на органи державної влади та компанії.

"Сьогоднішнє вбивство одного з керівників ГУР та кібератаки на ключові інституції треба віднести до найвищого рівня небезпеки", - написав він.

Яценюк також заявив про термінову необхідність скликати ситуативну кімнату з безпеки. "Терміново потрібно скликати ситуативну кімнату з безпеки під головуванням президента України", - пише політик.

Нагадаємо, жертвою вибуху автомобіля в Солом'янському районі Києва став начальник резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максим Шаповал. Крім того, повідомлялось, що в результаті вибуху автомобіля постраждали 2 людини.