ua en ru

Вибух автомобіля в Києві: під час інциденту постраждали 2 людини

Вибух автомобіля в Києві: під час інциденту постраждали 2 людини Фото: вибух автомобіля в Києві (youtube.com-Infotech LTD)

В результаті вибуху автомобіля в Києві постраждали дівчина і пенсіонер

В результаті вибуху автомобіля в Києві в Солом'янському районі постраждали 2 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві в Facebook.

"В результаті вибуху постраждала киянка 1990 року народження. Дівчину доставили в лікарню, де їй надають необхідну медичну допомогу. За попередніми даними медиків, у неї - осколкові поранення ніг, її життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за допомогою до лікарів звернувся також чоловік 1946 року народження з осколковим пораненням підборіддя. Так, обом постраждалим надали медичну допомогу без подальшої госпіталізації.

ПОЛІЦІЯ ПРАЦЮЄ НА МІСЦІ ВИБУХУ У СОЛОМ'ЯНСЬКОМУ РАЙОНІ КИЄВА (ОНОВЛЕНО на 11:30) Внаслідок події загинув водій. Особа за...

Опубліковано Оксаною Блищик 26 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство оборони України підтвердило особистість загиблого під час вибуху автомобіля, який стався сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва. Відзначається, що загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал. Подію кваліфіковано як терористичний акт.