ua en ru

Яценюк виступив з ініціативою видати книгу спогадів про події Майдану

Яценюк виступив з ініціативою видати книгу спогадів про події Майдану Фото: Арсеній Яценюк

Книгу спогадів планують випустити до наступної річниці Майдану

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував видати книгу спогадів про події Майдану. Таку ідею Яценюк висловив у суботу, 21 листопада, в День гідності і свободи, у ході зустрічі членів уряду з учасниками Євромайдану, постраждалими під час подій зими 2013-2014 років, повідомляє прес-служба Кабміну.

Як повідомляється, у зустрічі взяли участь віце-прем`єр-міністр - міністр культури України В`ячеслав Кириленко, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр юстиції України Павло Петренко та представник Міністерства соціальної політики України.

"Майдан у нас кожен день. Майдан у нас в боротьбі за те, щоби Україна отримувала підтримку Заходу, щоб збирати гроші на зарплати, пенсії для військовослужбовців й будувати таку дискусію, яка є сьогодні між нами.. Ми всі повинні бути тільки по одну сторону", - сказав Яценюк.

Яценюк запропонував видати книгу спогадів про події Майдану - "реальних спогадів всіх тих, які зараз в цій залі, тих, кого зараз тут немає" і звернувся з відповідною ініціативою до глави профільного відомства - В'ячеслава Кириленка.

"Давайте протягом року, до наступної річниці Майдану, випустимо історію наших спільних спогадів", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначається друга річниця Майдану, українці згадують Революцію Гідності.