ua en ru

Яценюк закликав ухвалити антикорупційні закони на наступному пленарному тижні

Яценюк закликав ухвалити антикорупційні закони на наступному пленарному тижні Фото: Арсеній Яценюк

Прем'єр-міністр переконаний, що іншого шляху, крім шляху реформ, нема

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав народних депутатів України прийняти закони, які передбачають реальну боротьбу з корупцією на наступному пленарному тижні. Про це він сказав сьогодні в "10 хвилинах з Прем'єр-міністром".

Яценюк зазначив, що такі закони працюють у всіх країнах-членах ЄС.

"В українців є національна мета - стати членами Європейського Союзу. Не ставайте на шляху цієї мети, а зробіть все, щоб ми разом пройшли цей шлях", - підкреслив Яценюк.

Крім того, Яценюк зупинився на порядку денному, який парламент повинен завершити до кінця поточного року. У першу чергу Рада повинна проголосувати за ключові закони, що дають можливість Україні отримати безвізовий режим для громадян країни.

Яценюк також зазначив, що уряд України 11 грудня відзвітує перед українським народом і парламентом за рік своєї діяльності.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення Міністерству інфраструктури разом зі спецслужбами України невідкладно з'ясувати наявність ризиків для громадян України при здійсненні перельотів в аеропорти Єгипту у зв'язку з недавніми подіями в цьому регіоні.