ua en ru

Яценюк доручив Мінфіну, МЕРТ і "Нафтогазу" опрацювати питання дебіторської заборгованості "Укрнафти"

Яценюк доручив Мінфіну, МЕРТ і "Нафтогазу" опрацювати питання дебіторської заборгованості "Укрнафти" Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Яценюк надіслав лист-доручення

Прем'єр-міністр України Арсенія Яценюк доручив головам ряду відомств опрацювати питання фінансово-економічного оздоровлення ПАТ "Укрнафта" в частині існуючої дебіторської заборгованості та забезпечення проведення розрахунків з бюджетом. Про це йдеться у листі-дорученні Яценюка за результатами наради 14 січня, текст якого має РБК-Україна.

"Прошу разом з керівництвом ПАТ "Укрнафта" невідкладно опрацювати питання щодо фінансово-економічного оздоровлення компанії, зокрема, в частині існуючої дебіторської заборгованості та забезпечення проведення розрахунків з бюджетом", - говориться в документі.

Лист адресовано, зокрема, міністру економічного розвитку Айварасу Абромавичусу, міністру фінансів Наталії Яресько, голові Державної фіскальної служби Роману Насирову і голови НАК "Нафтогаз Україна" Андрію Коболєву.

Яценюк доручив Мінфіну, МЕРТ і "Нафтогазу" опрацювати питання дебіторської заборгованості "Укрнафти"

Фото: лист

Нагадаємо, заборгованість ПАТ "Укрнафта" перед державним бюджетом в частині сплати податків і зборів з серпня 2014 року по 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.