ua en ru

Яценюк у Харкові має намір "дати прочухана" головам ОДА сходу та півдня України

Яценюк у Харкові має намір "дати прочухана" головам ОДА сходу та півдня України Фото: Арсеній Яценюк

Яценюк доручив секретаріату організувати його поїздку в Харків

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Харкові має намір "дати прочухана" головам обласних державних адміністрацій (ОДА) сходу та півдня України. Про це він заявив сьогодні, 29 липня, на засіданні Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

Як зазначив прем'єр, на нараді в Харкові також буде обговорюватися питання виконаної роботи по оформленню субсидій кожного голови відповідних ОДА.

"Я хочу провести засідання, думаю в Харкові, з главами обласних адміністрацій східного регіону і південного. І в тому числі буде обговорюватися питання оформлення субсидій та конкретної роботи кожного голови адміністрації на благо громадян країни і відповідальності за таку роботу. Тому я прошу секретаріат Кабінету міністрів підготувати мою робочу поїздку в Харків, запросити керівників східних і південних областей не нарада. Вже настав час давати прочухана", - повідомив він.

Зокрема, Яценюк заявив про протокольному рішенні Кабміну про персональну відповідальність голів Одеської, Чернівецької, Харківської, Закарпатської областей за соціальне забезпечення громадян України і оформлення субсидій.

Нагадаємо, крім цього, Яценюк хоче провести переговори з ЄС для збільшення квот української продукції.