ua en ru

Яценюк і Гройсман висловили свої співчуття через катастрофу російського лайнера в Єгипті

Яценюк і Гройсман висловили свої співчуття через катастрофу російського лайнера в Єгипті Фото: Airbus-321

Яценюк доручив МЗС забезпечити допомогу сім'ям загиблих у катастрофі українців

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та голова Верховної Ради Володимир Гройсман висловили свої співчуття через катастрофу російського лайнера Airbus-321 в Єгипті. Про це політики написали на своїх сторінках у Facebook.

"Людське життя безцінне. Щирі співчуття рідним 224 загиблих у авіакатастрофі пасажирського літака А321, що розбився над Єгиптом. На превеликий жаль, серед пасажирів були українці. Звернувся до МЗС забезпечити родичам вичерпну допомогу", - написав Яценюк.

Людське життя безцінне. Щирі співчуття рідним 224 загиблих у авіакатастрофі пасажирського літака А321, що розбився над Є...

Posted by Арсеній Яценюк on 31 октября 2015 г.

"Мої співчуття рідним та близьким пасажирів літака А-321 компанії "Когалимавіа", який розбився минулої ночі над Єгиптом. За попередніми даними на борту перебувало 224 людини, з них четверо українців. На жаль, ніхто не вижив. У людського горя немає кордонів. Україна щиро сумує разом із сім'ями загиблих", - повідомив Гройсман.

Мої співчуття рідним та близьким пасажирів літака А-321 компанії «Когалимавіа», який розбився минулої ночі над Єгиптом. ...

Posted by Volodymyr Groysman on 31 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко висловив співчуття у зв'язку з катастрофою.