ua en ru

Ціни на нафтові ф'ючерси Brent і Light Sweet сьогодні знижуються через технічну корекцію

Ціни на нафтові ф'ючерси Brent і Light Sweet сьогодні знижуються через технічну корекцію. Станом на 13:45 ціни по операціях з нафтовими ф'ючерсами складали ( дол. /бар.):

- IPE Brent Crude ( жовтень) - 112,07 ( -0,56 ) при діапазоні котирувань 111,67-112,87;

- Light , Sweet Crude Oil ( жовтень) - 107,61 ( -0,99 ) при діапазоні котирувань 107,31-108,74.

Торговим днем ​​раніше нафта на біржах в Нью- Йорку і в Лондоні подорожчала більш ніж на 1 дол./бар. Напередодні офіційні ціни на нафтові ф'ючерси досягли максимальних значень за три дні , підвищившись за сесію на 1%. За два дні (12 і 11 вересня) ціна нафти Brent підросла на 1,38 дол./бар. (+1,2 %), А ціна нафти WTI ( Light Sweet ) підвищилася на 1,21 дол./бар. (+1,2 %), забезпечивши на сьогодні невелику премію для спекулятивних продажів.

Зниженню цін на нафтові ф'ючерси сьогодні також сприяє подальше ослаблення побоювань щодо порушення постачань нафти з Близького Сходу, що обумовлено успішним просуванням міжнародних переговорів щодо Сирії.

Корекція на ринку нафтових ф'ючерсів також викликана майбутньою публікацією в США порції свіжих даних про стан справ в американській економіці. Сьогодні в США будуть опубліковані дані з роздрібних продажів за серпень і попередні дані про споживчі очікуваннях на поточний місяць, які можуть посилити або послабити сформувалися напередодні настрою підвищення попиту на енергоносії.