ua en ru

У центрі Тбілісі проводиться операція по знешкодженню ще одного тигра

У центрі Тбілісі проводиться операція по знешкодженню ще одного тигра Фото: тигр із зоопарку Тбілісі

Хижака в центрі столиці зауважила працівниця одного з офісів

У центрі Тбілісі проводиться операція по знешкодженню ще одного хижака, який втік із зоопарку після повені, імовірно, тигра, передає "Грузія online".

Центр Тбілісі, зокрема, територія в районі вул. Паліашвілі №52, оточена грузинськими правоохоронцями. Там проводиться спецоперація по затриманню ще одного втікача в результаті повені зоопарку хижака. Імовірно, мова йде про тигрі.

Інформацію про тигрі в цьому районі Тбілісі повідомила правоохоронцям співробітниця одного з офісів, розташованих в цьому місці.

При цьому місцеві жителі повідомляють, що тигра на цій території помітили ще вчора, про що повідомили відповідним службам, однак виявити поки не вдалося.

Нагадаємо, сьогодні в Тбілісі білий тигр, який весь цей час ховався в покинутих приміщеннях, загриз чоловіка. Після цього тигра спецназ ліквідував.

У ніч на 14 червня зоопарк Тбілісі затопило в результаті повені. Частина тварин потонула, деякі вибралася в місто, і по всьому Тбілісі в неділю відловлювали або відстрілювали хижаків. У підсумку після повені 600 мешканців зоопарку вижило менше половини.