ua en ru

В Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждалі

В Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждалі Фото: аварія в Одесі (facebook.com pushkinska)

В результаті аварії в Одесі постраждали 2 людини

У центрі Одеси сьогодні, 13 квітня 2018 року, в результаті зіткнення з автомобілем Infiniti перекинулася машина Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зокрема, про аварію, яка сталася сьогодні на перехресті Рішельєвської та Жуковського, повідомляє "Траса Е-95".

"На перехресті зіткнулися машина ДСНС та автомобіль Infiniti. Від удару машина ДСНС перекинулася на дах", - йдеться в повідомленні.

Крім того, видання, посилаючись на очевидців, повідомляє, що водія автомобіля ДСНС відвезла "швидка допомога".

В Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждаліВ Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждаліВ Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждаліВ Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждаліВ Одесі в результаті аварії перекинулася машина ДСНС, є постраждалі
Фото: аварія в Одесі ("Думська")

За інформацією "Думської" автомобіль Infiniti в'їхав у машину ДСНС, який слідував за викликом.

Видання, з посиланням на інформацію прес-служби місцевої поліції, повідомляє, що в результаті аварії за медичною допомогою звернулися водій і пасажир автомобіля ДСНС.

Аварія

У центрі Одеси після зіткнення з позашляховиком перекинулася машина ДСНС Автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій перекинувся в Одесі після зіткнення з кросовером «Інфініті». Інцидент стався на розі Рішельєвської та Жуковського. Машина пожежників поспішала на виклик, коли їй у бік в'їхав «Інфініті».

Опубліковано Думська ТБ 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в Одесі виникла пожежа в ресторані "Пісок", який знаходиться на пляжі в районі 13-ої станції Великого Фонтану.