ua en ru

У центрі Одеси сталася стрілянина, постраждала жінка

У центрі Одеси сталася стрілянина, постраждала жінка Фото: поліція

Стрілянина сталася у сквері "Пале-Рояль"

У центрі Одеси сьогодні вранці, 5 червня 2017 року, сталася стрілянина, постраждала жінка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Одеси у Facebook.

"3 червня, близько 7-години ранку, патрульні отримали інформацію про стрілянину у сквері "Пале-Рояль". Інспектори швидко прибули за адресою виклику та затримали двох чоловіків з предметами схожими на пістолети", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що затримані, під час сварки із компанією молодих людей, дістали пістолети та почали стріляти у своїх опонентів, внаслідок чого поранення отримала 31-річна жінка, її доставили до медичного закладу на діагностику.

Як зазначається, правоохоронці вилучили у зловмисників зброю, наразі її направлено до дослідного центру для експертного дослідження. Зловмисників, 20 та 23 років, доставили до відділку поліції для подальшого з’ясування усіх обставин.

Одеські патрульні затримали двох чоловіків з предметами схожими на пістолети 3 червня, близько 7-години ранку, патрульн...

Опубліковано Патрульна поліція Одеси 5 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Київ-Одеса поблизу міста Васильків сталася стрілянина, за даним фактом поліція порушила справу.