ua en ru

У центрі Одеси невідомі побили журналістку

У центрі Одеси невідомі побили журналістку Фото: Світлана Підпала (Balinskyy Vladislav facebook)

У Світлани Подпалой нічого не вкрали

У центрі Одеси невідомі напали на журналіста, учасника розслідувальної групи 2 травня", активіста рухів "Генпротест" і "Зелений лист" Світлану Підпалу. Про це повідомила журналіст Facebook.

"На мене напали біля мого будинку на вулиці Тираспільській. У мене в руках був надувний дитячий м'яч і мобільний телефон, на плечі рюкзак", - заявила Підпала.

За її словами, нападники нічого не вкрали, тільки бризнули балончиком і потім били по обличчю. Активістка викликала швидку і поліцію.

"Я розумію, що мене попереджають, незважаючи на те, що я останні тижні перебуваю в такому шоці від того, що відбувається з узбережжям, що навіть нічого не пишу, огидно", - резюмувала Підпала.

за півгодини тому на мене напали біля мого будинку на тираспольської. у мене в руках був надувний дитячий м'яч і мобільний тел,...

Опубліковано Светланою Подпалою 24 червня 2017 р.

Так, Світлана Підпала є активною учасницею незалежного розслідування громадської комісії "Група 2 травня", яка розслідує події 2 травня 2014 року в Одесі, що призвели до загибелі 48 осіб. Крім того, одеська активістка бере участь у різних протестних акціях проти знищення зелених зон і забудови узбережжя Чорного моря в місті.

altalt

Фото: в центрі Одеси невідомі побили журналістку (dumskaya.net)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Республіці Колумбія бойовики відпустили двох журналістів з Нідерландів, викрадених 19 червня 2017 року.