ua en ru

У центрі Львова горить будинок

У центрі Львова горить будинок Фото: пожежа (Pixabey)

Станом на 16:30 локалізувати пожежу не вдалося

У центрі Львова горить триповерховий будинок, пожежники намагаються загасити вогонь. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Zaxid.net.

"У неділю, 16 липня, по обіді у Львові на просп. Свободи сталася пожежа. Пожежники намагаються загасити займання. Пожежа виникла в триповерховому будинку №31 на просп. Свободи біля перехрестя з вул. Тиктора", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що за інформаціє прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, вогнем охоплені другий, третій поверхи будинку та горище.

16.07.2017 o 15:50 Пр. Свободи - вул. І. Тиктора. Горить будинок, пожежні присутні

Опубліковано Igor Zinkevych 16 липня 2017 р.

"Станом на 16:30 локалізувати пожежу не вдалося, рятувальники продовжують гасити займання. До гасіння залучили сім пожежних відділень та дев'ять одиниць техніки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні кількість пожеж в екосистемах у 2017 році порівняно з минулим роком збільшилася майже у 3 рази. Літня пора характеризується різким збільшенням кількості пожеж у природних екосистемах. Зокрема, основною причиною пожеж рятувальники називають людську недбалість.