ua en ru

У центрі Києва завтра обмежать рух через "КиївПрайд"

У центрі Києва завтра обмежать рух через "КиївПрайд" Ілюстративне фото (з відкритих джерел)

Обмеження руху триватиме до 23 червня

У суботу, 22 червня, у Києві обмежать рух центральними вулицями міста через проведення маршу "КиївПрайду". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Патрульної поліції Києва у Facebook.

Так, у період з 18:00 суботи, 22 червня, до 18:00 24 червня у столиці буде обмежено рух по вулиці Хрещатик, вул. Богдана Хмельницького, вул. Володимирська, вул. Льва Толстого, вул. Тарасівська, вул. Антоновича, вул. Велика Васильківська та по бульвару Тараса Шевченка.

У центрі Києва завтра обмежать рух через "КиївПрайд"

обмеження

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві з 22 червня закриють рух швидкісного трамваю на Борщагівку. Рух шляхопроводом обмежать на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею у напрямку центру міста.

Як писало РБК-Україна, у Києві з середи, 12 червня, частково обмежили рух транспорту на шляхопроводі на вулицю Михайла Бойчука, а також на вулиці Теодора Драйзера.

Крім того, з 11 червня у столиці через підвищення температури повітря ввели тимчасове обмеження руху для вантажівок.

Також в Україні ввели сезонні обмеження на рух великовантажного транспорту. Проте, обмеження не поширюються на транспортні засоби, які перевозять небезпечні, швидкопсувні вантажі, тварин і птахів, а також здійснюють перевезення, пов'язані з запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.