ua en ru

У Полтаві між іноземними студентами сталася різанина, є поранені

У Полтаві між іноземними студентами сталася різанина, є поранені Фото: ніж (zak-kor.net)

Нині зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження

У Полтаві поліція розслідує інцидент, який стався між іноземними студентами у Полтаві, в результаті якого ножові поранення отримали двоє людей. Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Зазначено, що до поліції надійшло повідомлення від медиків, що з тілесними ушкодженнями та ножовими пораненнями до лікарні госпіталізовано двоє іноземців.

"Встановлено, що близько 6:00 по вул. Котляревського, біля одного із супермаркетів, виник конфлікт між іноземними студентами одного із вищих навчальних закладів Полтави. Між молодими людьми зав'язалася бійка. Внаслідок цього один із іноземців завдав тілесні ушкодження двом іншим учасникам конфлікту, спричинивши одному з них проникаюче ножове поранення", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, нині зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чоловік влаштував різанину на вулиці в міському окрузі Чженнинь китайської провінції Гуйчжоу, шестеро осіб загинуло, ще 12 дістали ножових поранень різної тяжкості.