ua en ru

У центрі Києва правоохоронці посилили заходи безпеки

У центрі Києва правоохоронці посилили заходи безпеки Фото: марш у центрі Києва (РБК-Україна)

Зараз у центрі Києві ситуація спокійна, заявили в МВС

У Києві у зв'язку з запланованими масовими заходами в центрі столиці, правоохоронці посилили заходи безпеки. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За даними правоохоронців, у центрі Києві ситуація спокійна.

Як відомо, "Марш за народний імпічмент" відбуватиметься сьогодні, 3 грудня, о 12:00 (за київським часом). Учасники акції пройдуть по маршруту - бульвар Тараса Шевченка, Хрещатик, Європейська площа.

Учасники акції сформували колону і почали рух по бульвару Тараса Шевченка в бік вулиці Хрещатик.

Так, публічну безпеку і правопорядок на центральних вулицях столиці забезпечує 1,2 тис. працівників Національної поліції України та військовослужбовці Національної гвардії України.

"Правоохоронці закликають учасників масових заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку і безпеки", - йдеться в повідомленні.

Ситуація у центрі #Київ спокійна і контрольована У зв'язку із запланованими масовими заходами в центрі столиці, правоох...

Опубліковано МВС України 3 грудня 2017 р.

Нагадаємо, за даними РБК-Україна, зараз в Києві для участі в акції колишнього глави обладміністрації Одеської області Михайла Саакашвілі "Марш за народний імпічмент" зібралися 5-7 тисяч осіб. Прихильники Саакашвілі перекрили рух по вулиці Володимирській в одну сторону. Перекрито рух по бульвару Тараса Шевченка від Володимирської до Бессарабської площі.