ua en ru

У Києві в районі Музею ВВВ частково перекриють рух 8-9 травня

У Києві в районі Музею ВВВ частково перекриють рух 8-9 травня Фото: музей ВВВ в Києві

Робота метро продовжена на 1,5 години

У Києві в районі Музею історії Великої Вітчизняної війни та станції метро "Арсенальна" частково перекриють рух 8 і 9 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської держадміністрації.

Повідомляється, що 8 травня з 20:00 до 22:00 і з 23:00 до 24:00 буде перекрито рух усіх видів транспорту на вул. І. Мазепи та Лаврської.

Наступного дня, 9 травня, з 8:00 до 13:00 перекриють рух усіх видів транспорту на вулицях В. Мазепи, Лаврській, Московській (на ділянці від Арсенальної площі до Кловського узвозу) та вул. Грушевського (від Арсенальної площі до Кріпосного провулка).

Крім того, буде заборонено паркування транспортних засобів на спеціально передбачених місцях на вулицях, де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи.

У КМДА також повідомили, що в ніч з 8 на 9 травня робота метро триватиме 1,5 години.

"Роботу рухомого складу наземного пасажирського транспорту загального користування в ніч з 8 на 9 травня буде продовжено на 1 годину. 30 хв., організувавши перевезення існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх поїздів метрополітену", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Хрещатик у Києві 8-11 травня буде тимчасово перекритий для транспорту.