ua en ru

У центрі Києва частково обмежать рух транспорту до 20 серпня

У центрі Києва частково обмежать рух транспорту до 20 серпня Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

На вулиці Володимирській частково обмежать рух

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт у центрі Києва буде частково обмежено рух транспорту в період з 15 по 20 серпня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на інформацію "Київавтодору".

"З 15 до 20 серпня шляховики Шевченківського району будуть ремонтувати покриття з бруківки на розі вулиці Володимирської і вулиці Рейтарській. У зв'язку з цим рух транспорту на вул. Володимирській буде частково обмежено", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, комунальна корпорація просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом.

Рух транспорту по вул. Володимирській буде частково обмежено! З 15.08.2017 р. по 20.08.17 р. дорожники Шевченківського ...

Опубліковано КП ШЕУ Шевченківського району комунальної корпорації "Київавтодор" 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з проведенням святкових заходів до Дня Незалежності у центрі Києва буде частково обмежено рух транспорту в період з 16 по 28 серпня.

Зокрема, 24 серпня буде обмежено рух в районі станцій метро "Хрещатик", "Майдан незалежності", "Золоті ворота", "Театральна". Також в цей день, у зв'язку з проведенням "Забігу у вишиванках" буде обмежено рух на лівому березі столиці, в районі житлового масиву Русанівка.