ua en ru

Центр Біржових Технологій (Львів): вершин досягати легко, а робота - в радість

Центр Біржових Технологій (Львів): вершин досягати легко, а робота - в радість

Центр Біржових Технологій (Львів) — найбільша всеукраїнська компанія, основний напрямок діяльності якої — навчання клієнтів заробітку на фінансових ринках і підвищення рівня фінансової грамотності населення. У цій компанії будь-хто бажаючий за короткий термін досконало може оволодіти мистецтвом трейдингу або навчитися робити вигідні капіталовкладення, керуючи ризиками.

У команді співробітників Центру Біржових Технологій зібрані справжні фахівці своєї справи: діючі трейдери, аналітики і фінансові консультанти — всі вони працюють для того, щоб клієнти ЦБТ змогли з легкістю досягти бажаного добробуту.

Центр Біржових Технологій (Львів): робота тут приносить задоволення

Компанія має представництва в багатьох великих містах України. Одним з таких є ЦБТ-Львів. За останні кілька років його показники істотно зросли і керівництво дійшло єдиної думки: Львівський офіс повинен стати VIP-відділенням.

Центр Біржових Технологій (Львів): вершин досягати легко, а робота - в радість
У компанії ЦБТ є одне правило, якого кожен директор дотримується з самого початку існування Центру: створювати для співробітників максимально комфортні умови праці. Львівський офіс Центру Біржових Технологій — це затишна обстановка і дружня атмосфера в колективі. Тут дійсно хочеться працювати.

Безумовно, не тільки це має значення для Центру Біржових Технологій. До підбору персоналу у Львові, як і в інших відділення, ставляться з особливою педантичністю і відповідальністю. Поповнити лави працівників ЦБТ можуть люди, які чітко знають свої цілі і готові розвиватися і підвищувати свій рівень професіоналізму, щоб здійснити їх. Досягти вершини кар'єри в компанії, що динамічно розвивається — реально. Головне, бути відповідальним і працьовитим співробітником.

Олена Якубовська: Львівський ЦБТ допоможе реалізувати в кар'єрі і в житті

Чесність і відданість справі, цілеспрямованість і бажання розвиватися — ось, що цінується в ЦБТ. Прикладом гармонійного поєднання цих якостей може стати керівник ЦБТ (Львів) — Олена Якубовська. Вона починала свою кар'єру в компанії звичайним фінансовим консультантом, але завзятість і бажання йти вперед вже через два роки привели її до посади керівника Львівського відділення Центру Біржових Технологій.

Олена вважає, що робота в ЦБТ змінила її життя кардинально. За освітою Олена фінансист. І тепер вона не просто працює за професією, а займається улюбленою справою. На посаді директора вона вже два роки. І впевнена, ця робота дозволила їй реалізувати себе не тільки як керівника — Олена знайшла своє місце в житті. «Робота в компанії допомогла мені вийти на новий фінансовий рівень, і я рада, що тепер можу допомагати людям досягати добробуту», — зізнається вона.

Центр Біржових Технологій (Львів): вершин досягати легко, а робота - в радість

За чотири роки роботи в Центрі, Олена Якубовська зрозуміла, що найголовніше для компанії — люди. Тут досягнення кожного цінуються і щедро винагороджуються. Працюючи в ЦБТ легко стати успішним і незалежним!