ua en ru

Ціну на скраплений газ буде знижено у другій половині вересня, - Порошенко

Ціну на скраплений газ буде знижено у другій половині вересня, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Антимонопольний комітет України має перевірити всіх постачальників газу

Ціну на скраплений газ буде знижено у другій половині вересня. Про це заявив президент України Петро Порошенко у ході візиту у Львівську область, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами Порошенка, щодо питання формування ціни на скраплений газ були проведені необхідні консультації з урядом. Він також додав, що Антимонопольний комітет України має перевірити всіх постачальників газу.

Порошенко зазначив, що очікує на результати перевірки протягом двох-трьох тижнів і вже у другій половині вересня ціну на скраплений газ буде знижено.

"Вже у другій половині вересня поставлено завдання, впевнений, що воно має бути виконано, щодо зниження ціни на скраплений газ і притягнення до відповідальності тих, хто допустив порушення, якщо вони будуть встановлені", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив профільним міністерствам, Антимонопольному комітету, Державній фіскальній службі та правоохоронним органам розібратися з ситуацією на ринку скрапленого газу.