ua en ru

Метою Росії була і залишається вся Україна, - Порошенко

Метою Росії була і залишається вся Україна, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко зазначив, що РФ не очікувала опору, який був організований з перших днів агресії

Метою Російської Федерації була і залишається вся Україна. Про це заявив президент України Петро Порошенко у рамках засідання воєнного кабінету, на якому глава держави підписав закон про реінтеграцію Донбасу.

"Не треба думати, що метою Російської Федерації був Крим, чи схід нашої держави. Я впевнений, що метою є, була і залишається вся Україна. Безумовно, агресор не очікував опору, який був організований з перших днів агресії", - зазначив Порошенко.

#ДонбасЦеУкраїна

Сьогодні, як я і обіцяв, підписую Закон про реінтеграцію Донбасу. Закон жодною буквою не порушує міжнародних зобов’язань України, включаючи Мінські домовленості. Україна залишається відданою мирному врегулюванню ситуації на окупованому Донбасі, як це і передбачено нашими міжнародним зобов’язанням. #ДонбасЦеУкраїна

Опубліковано Петром Порошенком 20 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що подвиг Героїв Небесної сотні продовжує надихати на боротьбу проти гібридних викликів "русского мира".

"Подвиг безстрашних лицарів, озброєних лише бруківкою та любов’ю до України, чотири роки тому згуртував увесь цивілізований світ на підтримку нашого вибору і нині продовжує надихати мільйони українських патріотів на рішучу боротьбу проти гібридних викликів "русского мира", - йдеться у зверненні Порошенка у зв’язку з Днем Героїв Небесної сотні.