ua en ru

ЦБТ ВІП: відгуки про преміум доході

ЦБТ ВІП: відгуки про преміум доході

«Богатство - це не привілегія, а борг»

Джон Рокфеллер

Історій запаморочливих досягнень безліч, проте не кожному під силу змінити своє життя. Багато людей звикли задовольнятися тим, що мають, не бажаючи більшого. Інші, навпаки, будують повітряні замки і мріють раптово розбагатіти, не усвідомлюючи, що для цього необхідно докласти зусиль. Однак є й ті, хто твердо йдуть до поставленої мети, не бояться труднощів і потенційних поразок.

Цілком можливо, що ви - вже відбувся підприємець з зарекомендували себе в різних сегментах ринку бізнесом, і цілком задоволені собою і навколишнім світом. Може бути й таке, що ви все одно хочете досягти більшого і підкорити нові вершини. Але як знайти новий вид діяльності, який захопив би з головою і дав відчути кілька забутий азарт? Українська компанія Центр Біржових Технологій знає відповідь на це питання! Сьогодні ми поговоримо про унікальний продукт CBT VIP, відгуки про результативність якого перевищили всі очікування.

CBT VIP - історія досягнень

VIP-статус - це не просто певне положення в суспільстві, перш за все, він передбачає максимальну відповідальність. Уміння відповідати за свої думки, наміри і дії завжди відрізняли забезпечених людей. Але навіть якщо ви фінансово грамотні і успішні в бізнесі, це ще не означає, що ви досягли реального успіху.

Майкл Блумберг свого часу підробляв на автозаправці, і його батьки не належали до вищих фінансовим колам, однак це не завадило йому залишити своє ім'я в історії, бути три рази мером Нью-Йорка, постійно підтримувати благодійні проекти за рахунок власних фінансів і провести значні перетворення в місті. Життя Майкла Блумберга - це прекрасний приклад для наслідування.

Для клієнтів Центру Біржових Технологій, що прагнуть вийти за рамки буденності, передбачено особливий статус - CBT VIP, відгуки про який в певних колах вже зарекомендували себе з найкращого боку. Компанія дарує безпрецедентну послугу своїм VIP-клієнтам: спеціальний відсоток на депозит, рівень якого залежить від того, який ступінь статусу ви виберете.ЦБТ ВІП: відгуки про преміум доході

Відгуки про цінності VIP-статусу

Гроші - це загальноприйнята універсальна енергія обміну. Якщо ваш капітал лежить «мертвим вантажем», він на вас не працює.

Переваги VIP-статусу:

Привілеї:
- 24% річних або 2% щомісяця на ваш депозит;
- 10% за завершення угоди;
- компенсація 20% від негативних свопів;
- прибутковість - на 30% більше, ніж на стандартних рахунках;
- нарахування 20% від суми депозиту на ваш рахунок.
Сервіс:
- керуючий капіталом;
- особистий фінансовий менеджер;
- відвідування market-discussion і семінарів з фінансової тематики, безкоштовне навчання авторському бізнес-курсу CBT Belastium;
- виділена VIP-лінія для проведення угод;

ЦБТ ВІП: відгуки про преміум доході

ЦБТ VIP: відгуки про гарантованого прибутку

На закінчення хочемо сказати, що вибираючи пакет CBT VIP, ви долучитеся до величезного світу фінансових можливостей. Також за допомогою такої послуги, як Синхронна торгівля від партнера ЦБТ - компанії TeleTrade, ви зможете підключити свій рахунок до торгового рахунку професійного трейдера, що повністю убезпечить вас від можливих ризиків. Всі його операції будуть автоматично копіюватися, завдяки чому ви зможете мати ще один додатковий дохід. Ця послуга дозволить вам на власному досвіді зрозуміти, з якими акціями краще працювати, і які торгові стратегії потрібно застосовувати. Але найголовнішою перевагою статусу VIP від ​​компанії Центр Біржових Технологій є абсолютна відсутність ризиків. Безпека фінансових коштів - наше кредо.