ua en ru

В Троїцький район надійшли 54 людини, які постраждали в результаті вибуху арсеналу в Сватово

В Троїцький район надійшли 54 людини, які постраждали в результаті вибуху арсеналу в Сватово Фото: Сватов

З них 40 - розміщені в терапевтичному, інфекційному та дитячому відділеннях Троїцького ТМО, 14 - в Троїцькому обласному будинку-інтернаті для престарілих та інвалідів

В Троїцький район Луганської області надійшли 54 людини, які постраждали в результаті вибуху арсеналу в Сватове. Про це йдеться в повідомленні Луганської військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"За інформацією Троїцької районної державної адміністрації, в район надійшли 54 людини, які постраждали в результаті вибуху арсеналу в Сватове. З них 40 - розміщені в терапевтичному, інфекційному та дитячому відділеннях Троїцького ТМО, 14 - у Троїцькому обласному будинку-інтернаті для престарілих та інвалідів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, райдержадміністрація та райрада звернулися до керівників організацій, підприємств, установ, агроформувань району, селищного та сільських голів з проханням про оперативну допомогу постраждалим.

"Станом на 13:00 30 жовтня зібрано 15 тис. грн, а також продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни (миючі засоби, гігієнічні пелюшки, памперси, засоби особистої гігієни та ін.). З початку трагедії черговий караул на пожежному автомобілі ДПРЧ-33 Головного управління державної служби України з питань НС в Луганській області та два автобуси для евакуації постраждалих перебувають на місці дислокації надзвичайної ситуації", - йдеться в повідомленні.

Троїцьк на допомогу сватівчанам За інформацією Троїцької районної державної адміністрації, до району поступило 54 особ...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 30 октября 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 20 жовтня, в Сватове Луганської області сталися вибухи на складах з боєприпасами.