ua en ru

Суд над Коханівським: трьох учасників заворушень відправили під домашній арешт

Суд над Коханівським: трьох учасників заворушень відправили під домашній арешт Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Затриманих звинувачують у хуліганстві та пошкодженні майна

Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід трьом затриманим під час зіткнень у Святошинському райсуді вночі 24 жовтня. Про це повідомляє прес-служба суду.

Усім трьом присуджено домашній арешт.

"За результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Чепелянському Є. Ю., підозрюваному за ч. 3 ст. 296 (хуліганство, - ред.), ч. 1 ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, - ред.) КК України застосовано домашній арешт з 22:00 до 07:00", - йдеться в повідомленні.

Ще одного затриманого Живодьора С. В. звинувачують за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, - ред.), ч. 3 ст. 296 і 1 ч. ст. 343 Кримінального кодексу України, він також перебуватиме під домашнім арештом з 21:00 до 7:00.

До підозрюваного за ч. 3 ст. 296 і ч. 1 ст. 343 КК Туренка А. М. також застосовано домашній арешт.

Нагадаємо, 23 жовтня прибічники керівника добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського, якому Святошинський райсуд Києва обирав запобіжний захід, заблокували залу судових засідань.

Слідчі Шевченківського управління поліції у вівторок, 24 жовтня, оголосили підозри шести активним учасникам подій під Святошинським районним судом в Києві.