ua en ru

Три українських стартапу пройшли у фінал конкурсу Eurasia Mobile Challenge

Три українських стартапу пройшли у фінал конкурсу Eurasia Mobile Challenge Фото: Три українських стартапу пройшли у фінал конкурсу Eurasia Mobile Challenge

Головний приз конкурсу становить 20 тис. доларів

Три українських стартапу пройшли у фінал конкурсу Eurasia Mobile Challenge і поборються за головний приз у 20 тис. доларів. Про це повідомляє прес-служба мобільного оператора "Київстар".

зокрема, у фінал пройшов сервіс Photofact, що складається з мобільного додатку та хмарної платформи, який перетворює фотографії в звітний документ, захищений від підробки, а також сервіс пошуку загублених речей Luckfind.me. Ще одним фіналістом конкурсу від України став стартап inCust, що реалізує бескарточную програму лояльності для бізнесу "під ключ".

Від України на конкурс подали заявки 88 стартапів, всього ж на конкурс було подано понад 1000 заявок від учасників із 8 країн. Фінал конкурсу пройде 24-25 січня у Вірменії, три команди-переможці зможуть презентувати свої проекти на заході в рамках Всесвітнього мобільного конгресу, традиційно проходить в Барселоні.

Eurasia Mobile Challenge – конкурс, організований телекомунікаційною групою VimpelCom Ltd.

Нагадаємо, у липні в Україні стартував прийом заявок на конкурс стартапів Eurasia Mobile Challenge.