ua en ru

Обстріл Красногорівки: постраждалі госпіталізовані

Обстріл Красногорівки: постраждалі госпіталізовані Фото: три постраждалі в результаті обстрілу Красногорівки жінки госпіталізовані

Три жінки, які отримали осколкові поранення, госпіталізовані

Три жінки, які постраждали в результаті обстрілу Красногорівки сьогодні вранці, госпіталізовані. Про це повідомила речник поліції Донецької області Наталя Шиман, передає "112 Україна".

Повідомляється, що жінки отримали осколкові поранення. На даний момент їхньому життю нічого не загрожує.

"Постраждалі отримали осколкові поранення, вони зараз знаходяться під наглядом медиків, отримують необхідну допомогу. Сподіваємося, їхньому життю нічого не загрожує", - розповіла Шиман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Красногорівки бойовиками пошкоджено 7 будинків, у тому числі школу і лікарню. Про це повідомляє заступник голови Національної поліції, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"Наслідки ранкового обстрілу бойовиками Красногорівки. Вже є підтвердження про пошкодження 7 будинків по вул. Нахімова, вул. Толстого та вул. Маяковського. Горів дах школи №2. На даний момент пожежі в школі і лікарні ліквідовані. Постраждали 2 жінки, які лежали в неврологічному відділенні міської лікарні. В результаті попадання снаряда в житловий будинок по вул. Сковороди (колишня Ворошилова) поранення отримала жінка", - зазначає Аброськін.