ua en ru

У трьох районах Києва частково обмежать водопостачання

У трьох районах Києва частково обмежать водопостачання Фото: водопостачання обмежать у ході планових робіт (pixabay.com)

Водопостачання ряду об'єктів обмежать у Дніпровському, Оболонському та Солом'янському районах

У Дніпровському, Оболонському та Солом'янському районах Києва в ході планових робіт на мережах 20 червня 2017 року тимчасово обмежать водопостачання ряду об'єктів. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, в Оболонському районі на вул. Миколи Юнкерова з 9:30 до 19:00 буде відсутнє водопостачання до 29 приватних житлових будинків у зв'язку з врізкою запірної арматури діаметром 100 мм і встановленням пожежного гідранта.

У Дніпровському районі з 10:00 до 20:00 на розі вулиць Новоросійської та Василя Вишиваного, а також на розі вулиці Новоросійської та провулку Макаренка тимчасово обмежать водопостачання приватних будинків. Крім того, з 10:00 до 18:00 на розі вулиць Юрія Шумського та Березняківської будуть ремонтувати запірну арматуру на водоводі Д=500 мм. Таким чином, буде обмежено водопостачання школи, двох господарських комплексів і декількох закладів громадського харчування.

У Солом'янському районі орієнтовно з 9:30 до 18:00 через роботи на водопровідній ділянці на Чоколівському бульварі, 13 без води тимчасово будуть перебувати два житлових будинки, дитячий садок, адмінбудівлі Науково-дослідного інституту.

Нагадаємо, "Київенерго" допускає відсутність гарячої води в 5 районах Києва до опалювального сезону.