ua en ru

"Київенерго" допускає відсутність гарячої води у 5 районах Києва до опалювального сезону

"Київенерго" допускає відсутність гарячої води у 5 районах Києва до опалювального сезону Фото: у деяких районах столиці відсутнє гаряче водопостачання (twitter.com-NaftogazUK)

Гаряче водопостачання у п'яти районах Києва може не відновитися до початку опалювального сезону

Гаряче водопостачання у Дарницькому, Дніпровському, Подільському, Деснянському та Оболонському районах Києва може не відновитися до початку опалювального сезону 2017-2018 років. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Дії "Нафтогазу" не прогнозовані, вони ситуативні. Взяли і відключили (ТЕЦ-6, - ред.)... Велика ймовірність, що до початку наступного опалювального сезону (відновиться гаряче водопостачання від ТЕЦ-6, - ред.)", - зазначив Плачков.

Нагадаємо, в кінці травня в чотирьох житлових масивах Києва припинили подачу гарячої води у зв'язку з відключенням ТЕЦ-6 від газопостачання за накопичені державою і споживачами борги. В зоні теплопостачання централі знаходяться 3138 об'єктів, з них - 2142 житлових будинків, 39 медичних установ, 164 дитячих садів і 670 відомств.