ua en ru

З Травневого запустять автобус на підконтрольну Україні територію, - Жебрівський

З Травневого запустять автобус на підконтрольну Україні територію, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/ato.news)

Рейс запустять, як тільки дозволять погодні умови

З Травневого (Бахмутський район, Донецька область) запустять рейсовий автобус на контрольовану українським урядом територію. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У неділю відвідав Травневе - як і обіцяв місцевим жителям під час свого попереднього приїзду в селище 28 лютого. Переконався, що поставлене мною завдання дорожники виконали - дорогу утрамбували. Тільки дозволять погодні умови, покладемо шар дрібного шлаку, і можна буде запускати рейсовий автобус - люди будуть мати нормальне транспортне сполучення з контрольованою українським урядом територією", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що в оновленому переліку Кабміну крім непідконтрольних українському уряду міст і селищ також значаться населені пункти Травневе, Гладосово і Новоолександрівка, які за повідомленнями українських військових знаходяться під контролем України.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу бойовики сім разів прицільно обстріляли позиції Збройних сил України, ніхто з українських військових не постраждав.