ua en ru

Трамп висловив довіру Путіну щодо питання втручання РФ у президентські вибори

Трамп висловив довіру Путіну щодо питання втручання РФ у президентські вибори Фото: Дональд Трамп (Chairman of the Joint Chiefs of Staff)

Президент США назвав звинувачення в змові з Москвою обманом

Президент Дональд Трамп вірив президенту РФ Володимиру Путіну, коли він заперечував звинувачення в тому, що Росія втручалась у вибори в США в минулому році, незважаючи на те, що спецслужби США зробили висновок про втручання Росії. Про це заявив американський президент після зустрічі з Путіним на саміті у В'єтнамі, передає Reuters.

"Кожен раз, коли він бачить мене, він каже: "Я цього не робив", і я дійсно вірю, що, коли він говорить мені про це, він це розуміє. Я думаю, що він дуже ображений цим, що не дуже добре для нашої країни", - сказав Трамп.

Він також назвав звинувачення в змові з Москвою обманом.

Нагадаємо, що Центральне розвідувальне управління Сполучених Штатів Америки заявило, що в оцінці втручання Росії у президентські вибори в США 2016 року нічого не змінилося. Зокрема, зазначено, що нинішній директор ЦРУ Майк Помпео, якого призначив на цю посаду президент Дональд Трамп, підтримує, як і раніше, оцінку розвідувального співтовариства за січень 2017 року про діяльність і наміри Росії під час цих виборів.