ua en ru

В оцінці втручання РФ у вибори президента США нічого не змінилося, - ЦРУ

В оцінці втручання РФ у вибори президента США нічого не змінилося, - ЦРУ Фото: Майк Помпео (Wikipedia)

Майк Помпео підтримує оцінку розвідувальної спільноти за січень 2017 про участь РФ у виборах

Центральне розвідувальне управління Сполучених Штатів Америки заявило, що в оцінці втручання Росії у президентські вибори у США 2016 року нічого не змінилося. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Зокрема зазначено, що нинішній директор ЦРУ Майк Помпео, якого призначив на цю посаду президент Дональд Трамп, підтримує, як і раніше, оцінку розвідувальної спільноти за січень 2017 року про діяльність і наміри Росії під час тих виборів.

При цьому в заяві ЦРУ не згадано про сказані раніше 11 листопада слова Трампа про те, що він вірить запереченням президента РФ Володимира Путіна щодо російського втручання в ті вибори.

Однак вона була оприлюднена після того, як стало відомо про висловлювання Трампа, зроблені після низки його коротких зустрічей із Путіним у перебігу міжнародного саміту у В’єтнамі.

Як сказав журналістам американський керівник на борту президентського літака, яким він летів із міста Дананґа, де був саміт, до в’єтнамської столиці Ханоя, Путін у перебігу короткої зустрічі з Трампом під час саміту повторив, що заперечує заяви про таке втручання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США допитали радника президента США Дональда Трампа Стівена Міллера у зв'язку з розслідуванням втручання РФ в американські вибори в 2016 році.