ua en ru

Трамп за три місяці витратив на адвокатів майже 700 тис. доларів

Трамп за три місяці витратив на адвокатів майже 700 тис. доларів Фото: витрати Дональда Трампа на юридичний захист зростають (bundesregierung.de)

Із цих грошей 50 тисяч доларів переведено адвокату, який представляє інтереси Трампа-молодшого

Витрати президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа на адвокатів у період із квітня по червень 2017 року склали 677,8 тисяч доларів. Про це з посиланням на дані Федеральної виборчої комісії повідомляє Politico.

Зазначено, що з цих грошей 50 тисяч доларів переведено 27 червня адвокату Алану Футерфасу, який представляє інтереси Дональда Трампа-молодшого.

Як відзначає видання, переказ здійснено ще до того, як ЗМІ оприлюднили інформацію про зустрічі Трампа-молодшого з російським адвокатом Наталією Весельницькою і майже за два тижні до того, як стало офіційно відомо, що Футерфас буде представляти інтереси сина американського президента.

За інформацією видання, в перші три місяці президентства витрати Трампа на адвокатів склали 249,344 тис. доларів.

"Витрати Трампа на "юридичний консалтинг" стрімко зростають по мірі розширення розслідування про можливе втручання Росії у вибори 2016 року", - йдеться в статті.

Також повідомляється, що адвокатські рахунки Трампів оплачуються з коштів, які штаб президента накопичив на наступну виборчу кампанію.

Білий дім на прохання видання прокоментувати ситуацію не відповів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп найняв ще одного адвоката для захисту своїх інтересів у зв'язку з імовірними контактами глави США з РФ.