ua en ru

Трамп з дружиною прибули в Техас, постраждалий від урагану "Харві"

Трамп з дружиною прибули в Техас, постраждалий від урагану "Харві" Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Дональду Трампу доповів про ситуацію губернатор Техасу

Президент США Дональд Трамп і його дружина прибули до штату Техас, де ураган "Харві" забрав життя 14 людей. Про це йдеться в повідомленні на сайті Білого дому.

Президентський лайнер приземлився аеропорту міста Корпус-Крісті на узбережжі Мексиканської затоки. Трампа зустрів губернатор Техасу Грег Ебботт і разом вони прослухали брифінг щодо ситуації, президент подякував співробітникам за роботу.

Повідомляється, що після Дональд Трамп прибув в аеропорт міста Остін, який знаходиться приблизно в 200 кілометрах від міста Х'юстон, найбільш постраждалого від стихії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через ураган "Харві" у США стався витік хімічних речовин в результаті розриву трубопроводу. У зв'язку з цим управління з питань безпеки та надзвичайного стану округу Харріс розповсюдило екстрене попередження для жителів довколишніх міст про надання їм тимчасового притулку.

У понеділок президент США Дональд Трамп пообіцяв, що гроші на відновлення штату Техас після урагану "Харві" надійдуть найближчим часом.