ua en ru

Трамп вважає, що міг би мати хороші відносини з Путіним

Трамп вважає, що міг би мати хороші відносини з Путіним Фото: Дональд Трамп (flickr.com/gageskidmore)

У той же час Трамп вважає, що поліпшення відносин з Росією не відбудеться

Президент США Дональд Трамп впевнений, що міг би мати хороші відносини з російським лідером Володимиром Путіним. Про це він заявив на спільній прес-конференції з президентами Литви, Латвії та Естонії, передає Reuters.

"Уживатися з Росією - це добре...Я думаю, що у мене могли б бути хороші відносини з Росією і з президентом Путіним, і це було б здорово. Однак існує також велика ймовірність, що цього не станеться. Хто знає?", - зазначив Трамп.

Він також додав, що ніхто зі світових лідерів не займає більш жорстку позицію щодо Росії. В актив собі він записав збільшення витрат на оборону і виробництва енергії.

"Ми тепер енергонезалежні. Ми експортери енергії. Це не позитивно для Росії...Ми будемо мати армію сильніше, ніж коли-небудь раніше. Для Росії це не дуже добре", - додав Трамп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США виділять країнам Балтії 170 млн доларів в якості військової допомоги. Крім того, понад 5 тисяч військовослужбовців США приєднаються до міжнародних навчань Saber Strike в Балтійському регіоні.