ua en ru

Трамп розкрив секретну інформацію при розмові з Лавровим, - The Washington Post

Трамп розкрив секретну інформацію при розмові з Лавровим, - The Washington Post Фото: Дональд Трамп

Трамп в розмові з главою МЗС РФ розкрив секретну інформацію

Президент США Дональд Трамп у розмові з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і послом РФ в США Сергієм Кисляком в Білому домі розкрив секретну інформацію, яка ставить під загрозу важливе джерело інформації про угруповання "Ісламська держава". Про це повідомляє The Washington Post.

"Трамп розкрив навіть більше інформації російському послу, ніж ми зазвичай ділимося з нашими союзниками", - повідомило журналістам джерело.

Як наголошується, дану інформацію Трампу представили партнери США з обміну розвідувальними даними. Деталі були засекречені навіть всередині уряду США.

Повідомляється також, що у Трампа не було дозволу повідомляти інформацію РФ. Таким чином, рішення президента США ставить під загрозу співпрацю з союзником, що мають доступ до внутрішніх механізмів ІД.

Крім того, після бесіди Трампа з Лавровим і Кисляком, спецслужби США, в тому числі ЦРУ, вжили заходів для локалізації збитків.

Нагадаємо, Сполучені штати Америки попросили Російську Федерацію стати частиною міжнародних зусиль з вирішення ядерної загрози КНДР.