ua en ru

Трамп прокоментував рекордне падіння власного рейтингу в США

Трамп прокоментував рекордне падіння власного рейтингу в США Фото: Дональд Трамп (president.pl)

Результат майже в 40% він вважає "не таким і поганим для нинішньої ситуації"

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прокоментував рекордне падіння довіри до нього, яке виявило спільне опитування The ABC News і The Washington Post. Про це він написав у своєму Twitter.

"Опитування, проведене Washington Post і ABC, було чи не найбільш недостовірним під час виборчої кампанії, хоча і результат майже в 40% не такий поганий для нинішньої ситуації", - написав американський президент у мікроблозі.

Нагадаємо, за даними цього опитування, рейтинг довіри президенту США впав до рекордної позначки в 36% - таким низьким він не був жодного разу за останні 70 років, йдеться в повідомленні видання. При цьому своє несхвалення американському лідерові висловили 58% респондентів, а 48% заявили, що проти нього "категорично".

Крім того, згідно з опитуванням, погіршення ставлення до Трампа пов'язане з погіршенням становища США на міжнародній арені, про це заявили трохи менше половини опитаних. Трохи більше сказали, що не згодні з цим твердженням.

Водночас, за даними американської служби вивчення громадської думки Gallup, у перший день після інавгурації президентство Трампа схвалювали приблизно 45% респондентів, стільки ж - висловлювалися проти.