ua en ru

Трамп пообіцяв американцям зниження податків і зростання економіки

Трамп пообіцяв американцям зниження податків і зростання економіки Фото: дебати Трампа та Клінтон

Трамп пообіцяв знизити податки з 35% до 15%

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв громадянам країни в разі свого обрання на пост серйозно знизити податки і забезпечити країні економічне зростання. Про це Дональд Трамп заявив в ході дебатів з кандидатом від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Трамп заявив, що американські компанії "тікають з країни", чим користуються, зокрема такі країни, як Китай.

"Вони девальвують свою валюту, і в нашому уряді немає людей, які можуть з цим боротися. Вони використовують нашу країну як свиню-скарбничку, щоб відновити Китай, і багато інших країн це роблять", - сказав Трамп.

Клінтон у свою чергу заявила, що економічний план Трампа призведе до втрати 3,5 мільйона робочих місць.

"Згідно з моїм планом, я снижу податки з 35% до 15% для компаній великого та малого бізнесу. Це дасть зростання робочих місць, який не бачили з часів Рейгана", - пообіцяв він.

Трамп пообіцяв американцям зниження податків і зростання економікиТрамп пообіцяв американцям зниження податків і зростання економіки

Фото: дебати Трампа і Клінтон

Нагадаємо, дебати між Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом проходять сьогодні (26 вересня за місцевим часом), в Університеті Хофстра в Хемпстеді, штат Нью-Йорк. Очікується, що ця програма поб'є всі рекорди за рейтингами.