ua en ru

Трамп обіцяє у разі обрання президентом США налагодити відносини з РФ і перемогти ІД

Трамп обіцяє у разі обрання президентом США налагодити відносини з РФ і перемогти ІД Фото: Трамп обіцяє налагодити відносини з РФ і перемогти ІД

Трамп буде прагнути до поліпшення відносин з РФ і Китаєм, якщо буде обраний президентом

Мільярдер і один з головних претендентів від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп обіцяє налагодити відносини з РФ і перемогти угруповання "Ісламська держава". Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"На жаль, після холодної війни наша зовнішня політика втратила курс, ми не змогли сформувати нове бачення для нового часу", - заявив Трамп.


Крім того, мільярдер звинуватив чинну адміністрацію США у надмірній відкритості. Трамп запевнив, що в разі його перемоги на виборах у листопаді ІД буде розгромлена.

"Обама безпорадно спостерігає, як зростає агресія Північної Кореї, яка розширюється зону охоплення своєї ядерної зброї", - сказав Трамп, підкресливши, що США "дозволяють своїм суперникам далеко піти вперед".

Пропозиція Трампа полягає у використанні економічних важелів тиску на КНР з тим, щоб вже Пекін зробив те, що їм потрібно зробити з Північною Кореєю, яка абсолютно вийшла з-під контролю.

Нагадаємо, в п'яти північно-східних штатах США - штаті Меріленд, Пенсільванія, Делавері, Коннектикут і Род-Айленді - завершилося голосування на первинних виборах. У республіканців переміг у всіх п'яти штатах мільярдер Дональд Трамп.