ua en ru

Трамп заявив про фальсифікацію виборів: 50 тисяч виборців отримали помилкові бюлетені

Трамп заявив про фальсифікацію виборів: 50 тисяч виборців отримали помилкові бюлетені Фото: Дональд Трамп (flickr)
Автор: РБК-Украина

Президент США Дональд Трамп заявив, що 50 тисяч виборців отримали помилкові бюлетені для заочного голосування на виборах в США. Він назвав це фальсифікацією виборів.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

Він стверджує, що контроль за дотриманням чесності голосування відсутній.

"50 тис. виборців з Огайо отримали помилкові бюлетені для заочного голосування. Контроль відсутній. Сфальсифіковані вибори!", − написав Трамп.

Як пише Associated Press, всього було відправлено близько 240 тисяч бюлетенів. Серед них 49 669 виборців отримали неправильні бюлетені, що становить 6% від приблизно 880 000 зареєстрованих виборців округу Франклін і 0,6% з 8 мільйонів виборців, зареєстрованих по всьому штату.

Нагадаємо, комісія з президентських дебатів США ухвалила рішення про скасування другого раунду теледебатів президента Дональда Трампа і кандидата від Демократичної партії Джо Байдена. Захід було заплановано на четвер, 15 жовтня.

Як повідомляло РБК-Україна, COVID-19 у Трампа підтвердили 2 жовтня. Він кілька днів перебував у лікарні, але вже повернувся в Білий дім. Агентство Bloomberg з посиланням на джерела розповідало, що Трамп повернеться до передвиборної кампанії вже на наступному тижні.