ua en ru

Трамп назвав слоган своєї наступної виборчої кампанії

Трамп назвав слоган своєї наступної виборчої кампанії Фото: Дональд Трамп (flickr.com/gageskidmore)

Ним стане фраза "Збережемо Америку великою!" (Keep America Great!)

Слоганом наступної виборчої кампанії 2020 року чинного президента США Дональда Трампа стане фраза "Збережемо Америку великою!" (Keep America Great!). Про це він заявив, виступаючи перед своїми прихильниками в Піттсбурзі, передає телеканал CNN.

"Наш, не мій - ми команда - наш новий слоган", - пояснив Трамп своїм прихильникам.

Він зазначив, що його участь у виборах у листопаді 2020 року - це "припущення".

"У цьому я майже впевнений, але не можна бути впевненим на 100%. Я не люблю заходити надто далеко вперед, але давайте припустимо, що все буде йти так, як іде. Коли ми почнемо кампанію через два роки, можете в це повірити, нашим слоганом буде "Збережемо Америку великою. Знак оклику", - заявив Трамп.

Він пояснив, що старий слоган "Зробимо Америку великою" не можна буде використовувати на наступних виборах, так як "я вже це зробив".

Під час виступу Трамп наголосив, що завдання присутніх - зробити можливим, щоб "великий підйом Америки продовжився, на повній швидкості".

Нагадаємо, на початку березня Трамп у приватній резиденції Мар-а-Лаго у Флориді провів зустріч із майбутніми спонсорами своєї нової виборчої кампанії. Під час зустрічі Трамп оголосив про те, що інвестори будуть включені в категорії людей, найбільш наближених до кандидата. Перед цим Трамп розповів, хто очолить його виборчий штаб на майбутніх виборах.