ua en ru

Трамп розповів, хто очолить його виборчий штаб на майбутніх виборах

Трамп розповів, хто очолить його виборчий штаб на майбутніх виборах Фото: Дональд Трамп, президент США (flickr.com/thejointstaff)

Трамп визначився з кандидатом на пост глави виборчого штабу на виборах 2020 року

Президент США Дональд Трамп планує призначити колишнього радника з цифровим технологіям Бреда Парскэйла на посаду керівника виборчої кампанії під час президентських виборів в 2020 році. Про це повідомляє AP з посиланням на свої джерела.

Як йдеться в опублікованій інформації. Парскэйл – давній союзник зятя Трампа Джареда Кушнера і колишній фахівець по цифровим технологіям в передвиборному штабі Трампа на виборах в 2016 році. Раніше він працював в Trump Organization.

Трамп почав підготовку до переобрання на виборах-2020 за вісім місяців до виборів у Конгрес США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на початку січня заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі заявив, що президент США Дональд Трамп намір взяти участь у виборах 2020 року. Він також додав, що суперникам Трампа доведеться зіткнутися з його "рекордними досягненнями".

Так, Гідлі вважає, що нинішній президент США домігся успіхів в економічній сфері, а саме він назвав "створення нових робочих місць, історичне скорочення податків і податкову реформу, збільшення заробітної плати". Крім цього, на думку заступника прес-секретаря, Трампу вдалося досягти "абсолютного знищення" в Іраку і Сирії бойовиків терористичної організації "Ісламська держава".