ua en ru

Трамп має намір подати в суд на телекомпанію за публікацію його податкової звітності

Трамп має намір подати в суд на телекомпанію за публікацію його податкової звітності Фото: Дональд Трамп

Судовий позов може бути адресований на MSNBC

Юрисконсульти президента США Дональда Трампа можуть подати позов до суду на телекомпанію MSNBC на телеведучу Рейчел Меддоу і журналіста Девіда Кея Джонстона за публікацію податкової декларації президента за 2005 рік без його згоди. Про це повідомляє Fox News.

В Білому домі Fox News не підтвердили, але і не спростували цієї інформації. В інтерв'ю Fox News Трамп акцентував увагу на тому, що журналістка MSNBC вчинила протизаконно, піддавши гласності отримані Джонстоном протиправним шляхом відомості.

У свою чергу журналістка Меддоу повідомила, що в її розпорядженні виявилася податкова декларація Трампа за 2005 рік. Журналістка пообіцяла, що пізніше розкриє подробиці цього документа.

Повідомляється, що на етапі передвиборної кампанії в США Трамп постійно відмовлявся оприлюднити свої самі останні податкові відомості, відзначаючи, що за законом не зобов'язаний це робити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що колишній радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн отримав в загальній складності понад 56 тисяч доларів від російських компаній.